A Sztárbox új évadának férfi középsúly-kategória versenyzői

Az RTL csatorna bejelentette a Sztárbox műsor új évadának férfi középsúly-kategória versenyzőit, köztük népszerű énekeseket és sportolókat.

A népszerű televíziós műsor, a Sztárbox hamarosan új évaddal jelentkezik az RTL képernyőjén. A csatorna egy héttel korábban már közzétette a férfi könnyűsúly-kategória résztvevőinek névsorát, most pedig a középsúlyúaké került sorra. A versenyben olyan ismert személyiségek mérik össze erejüket, mint Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes és műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor egykori válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész, valamint Veréb Tamás színész és énekes. A tavalyi évad győztese Molnár Áron volt, aki szintén ebben a kategóriában szállt ringbe.

A 2023-as év egyik legsikeresebb műsora az ősszel adásba került Sztárbox volt, ami nem mellesleg elnyerte a legjobb nagyszabású show-műsornak járó Televíziós Újságírók Díját. A tavalyi évad végeztével már közölték, hogy érkezik a folytatás, azaz újabb hírességek szállnak szembe egymással a ringben. Idén három kategóriában is megküzdenek majd egymással a férfi versenyzői, köztük a könnyűsúly-kategóriában Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész-műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta László színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész és Varga Viktor énekes is.

A műsor újabb évadáról már azt is tudni lehet, hogy a Sztárbox versenyzőinek felkészítéséért idén is az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István, a műsor szakmai supervisora és edzői csapata felel, akik már javában dolgoznak a férfi középsúly résztvevőinek felkészítésén. Shane Tusup, aki még csak nemrég lett apa, már keményen belevetette magát az edzésekbe. A kamerák előtt arról is beszélt, hogy éli meg a küzdősportolást és a felkészülést. Elárulta, hogy az amerikai futball miatt tudja, hogy jól bírja az ütéseket és nincs gondja a pofonokkal. Shane Tusupnak a versenyszellem buzog a vérében, és mindent megtesz azért, hogy övé legyen a győzelem. Hogy pontosan mikor indul a műsor, arról eddig nem érkezett semmilyen információ.