Szőnyegporolás közben zuhant ki a harmadik emeletről egy anyuka Váhomban

Tragikus baleset történt Váhomban, ahol egy 44 éves anyuka életét vesztette, miután kizuhant a harmadik emeleti lakásából szőnyegporolás közben. Az eset kapcsán emberölés miatt indítottak eljárást.

A városban mély megdöbbenést váltott ki az a hír, hogy egy helyi nő, aki éppen szőnyeget porolt az erkélyén, váratlanul átesett a korláton és a betonra zuhant. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek és kórházba szállították, de a súlyos sérülések következtében a nő nem élte túl a balesetet.

A helyi mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a nő a harmadik emeletről esett a betonra, ami végzetes sérüléseket okozott.

A rendőrség jelenleg emberölés bűntette miatt folytat nyomozást, de további részleteket egyelőre nem közöltek az ügyben. A tragédia nem csak a családot, hanem a környék lakóit is megrendítette. A Nový Čas szlovák hírportál beszámolója szerint a helyi közösség tagjai sokkot kaptak, amikor megtudták, mi történt.

A szomszédok leírták a nőt mint egy kedves, mosolygós és beszédes személyt, és nehezen értik, hogyan történhetett meg a tragédia. Egyikük így nyilatkozott: "Egyáltalán nem értem, mi történhetett. Borzalmas ez az egész." A baleset körülményei még tisztázásra várnak, de a szomszédok szerint a nő a szőnyeg porolása közben veszíthette el egyensúlyát és eshetett ki.