Orosz György tesztautóval karambolozott

Életében először szenvedett balesetet Orosz György. A humorista és a másik jármű utasai szerencsére sértetlenek maradtak, bár a járművek megrongálódtak. Orosz nem a saját autóját vezette, hanem egy tesztautót.

Orosz György a közösségi médiában osztotta meg a baleset hírét, ahol humorosan megjegyezte: "Hát ez full teszt lett, egy törésteszt is". Elmondása szerint éppen sávot váltott, amikor az incidens történt. A másik autóban egy ukrán házaspár utazott, akik megijedtek, amikor Orosz bemutatkozott nekik, hiszen az ő neve is Orosz.

A humorista videójában bevallotta, hogy kellemetlenül érezte magát, amikor visszavitte a sérült tesztautót a céghez. "Nagyon néztek az ott dolgozók, amikor visszamentem" – emlékezett vissza Orosz, hozzátéve, hogy viccelődve próbálta oldani a feszült helyzetet.

Orosz György kiemelte, hogy a legfontosabb számára, hogy senki sem sérült meg a balesetben. Büszkén említette, hogy közel harminc éve vezet autót, és ezalatt több mint másfél millió kilométert tett meg. "Huszonhét éve vezetek, másfél millió kilométernél járok. Szerintem az, hogy huszonhét évente van egy balesetem, az normális" – magyarázta a humorista.