Balogh Edina és Szabó Simon két otthonnal rendelkezik

Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolata egy éve kezdődött a Farm VIP műsorban, és most két otthonuk van: egy a belvárosban és egy kertvárosban. Nehézségek ellenére ez a megoldás a legjobb számukra.

A Farm VIP műsorban megismerkedett pár, Balogh Edina és Szabó Simon, nemrégiben döntött úgy, hogy összeköltözik, de nem mindennapi módon: jelenleg két otthonuk van, egy a belvárosban és egy Budapesthez közeli kertvárosban. Szabó Simon szerint a kertvárosi házat ő találta meg, és mindketten azonnal beleszerettek. A belvárosi lakásra azért volt szükség, mert onnan könnyebb a gyerekek iskolájába járni.

Edina elmondása szerint bár problémás a két hely közötti ingázás és a logisztika, tudják, hogy ez a legjobb megoldás a jelenlegi helyzetükre. A színésznő nehezen viseli, amikor nem lehetnek együtt teljes mértékben, de élvezi a kertesház nyugodt és szép környezetét, ahol a gyerekek is jól érzik magukat.

Szabó Simon számára is megterhelő az ingázás és a távollét, de tudja, hogy ez az időszak csak átmeneti, amíg a gyerekek kicsik. A jövőben tervezik egy közös otthon megvásárlását. A színész szerint jó, hogy választhatnak, hol szeretnének lenni, és amikor kettesben lehetnek, gyakran a belvárost választják, ahol moziznak és vacsoráznak.

A gyerekek is jól kijönnek egymással, ami a pár számára nagyon fontos. Hasonló vérmérsékletűek, és gyorsan megtalálták a közös hangot.