Vilmos herceg táncolásáról készült videó került elő Taylor Swift koncertjén

A brit trónörökös, Vilmos herceg lelkes táncával hívta fel magára a figyelmet Taylor Swift londoni koncertjén.

A 24.hu beszámolója szerint Taylor Swift első londoni koncertjén nem csak a rajongók, hanem a királyi család egyik tagja, Vilmos herceg is jelen volt, méghozzá születésnapja alkalmából. Gyerekei, György herceg és Sarolta hercegnő társaságában élvezte az előadást, és még egy közös fotó is készült az énekesnővel.

A koncert után egy videó is felbukkant, amelyen Vilmos herceg egy elkerített páholyban táncol. A felvételen jól látható, ahogy a herceg a Shake It Off című dalra mozog: csípőjét rázza és karjait lóbálja. A videót TikTokon is közzétették, így az internetezők széles köre tekintheti meg a herceg ritmusérzékét. A királyi család tagjának táncát látva sokaknak Hugh Grant híres mozgása jutott eszébe az "Igazából szerelem" című filmből, amelyet később Gyurcsány Ferenc is magáévá tett.

A Kensington-palota közösségi médiafelületén közzétett egy fotót, amelyen Vilmos herceg mosolyogva pózol Taylor Swifttel és gyerekeivel, Charlotte-tal és Györggyel. A "Köszönjük @taylorswift13 a nagyszerű estét!" felirattal ellátott kép a Swift Eras című turnéjának első estéjén készült Londonban. Egy másik, a közönség soraiból feltöltött videón pedig az látható, ahogy Vilmos herceg a koncerten ropja.

Taylor Swift egy másik fotót is posztolt a királyi családdal és párjával, Travis Kelce-szel, azzal az üzenettel, hogy “Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak”. Vilmos herceg éppen a koncert napján ünnepelte 42. születésnapját. Az énekesnő később osztott meg egy közös fotót a herceggel, amelyen szintén látható a királyi család tagjaival.

Swift londoni koncertsorozata, amely a híres Wembley Stadionban zajlik, összesen nyolc előadásból áll, és várhatóan 640 ezer ember látogat el rá. A koncertek 300 millió fonttal lendíthetik fel London gazdaságát. A városban a Swiftmánia jegyében különleges változatban adták ki a jellegzetes londoni metró térképet, és a Buckingham-palotában tartott "őrségváltás" ceremónián egy katonai zenekar is előadta az egyik dalát.

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound - KK