Kamiont nyert tombolán egy magyar nő, de nincs jogosítványa

Egy 63 éves nő nyert kamiont a hétvégén megrendezett első Országos Kamionos Találkozó és Fesztiválon Békéscsabán, ám jelenleg még nem rendelkezik a szükséges jogosítvánnyal.

A szerencsés nyertes, aki gyermekkorában még édesapjától tanult vezetni, a hétvégi eseményen egy 7 és fél tonnás kamion tulajdonosa lett, mindössze egyetlen tombolaszelvény megvásárlásával. A nyeremény átvételekor az öröm és meghatottság könnyeivel küszködött, hiszen egy régi álma vált valóra.

A nő és egyik lánya már korábban fontolgatták, hogy fuvarozó vállalkozásba kezdenek, de anyagi akadályok miatt eddig nem tudták megvalósítani tervüket. A kamionos világ iránti vonzódását több kamionsofőr barátjuk is erősítette.

A fesztivál szervezői szerint a nyertes nő korábban biciklivel közlekedett, de a kamionos találkozón már sikerült elindítania az új járművét, és egy tiszteletkört is megtett vele a rendezvény helyszínén.

Az RTL Híradó stábjának nyilatkozó szervezők elárulták, hogy a nyertes csupán egy tombolaszelvényt vásárolt, szemben egy vállalkozóval, aki egyszerre 300-at vett. Egy magánszemély már belső szőnyegeket is felajánlott a kamionhoz, amely így még inkább személyre szabottá válik a szerencsés nyertes számára.