Rákóczi Feri nyugdíjas tervei: Lakóautóval a világ körül

Rákóczi Feri, a népszerű műsorvezető, nem titkolja, hogy szívesen visszavonulna már most, ha lehetősége lenne rá, és a nyugdíjas éveit a kedvesével utazással töltené.

Rákóczi Feri szerint mindenki megérdemli a pihenést az élet egy bizonyos szakaszában. Bár nagyon szereti a munkáját, nem utasítaná vissza a kötöttségek nélküli életet. Elképzelése szerint, ha nyugdíjba vonulhatna, világot járna és itthon pihenne. A gyerekek felnőtté válása után Békával, a párjával lakóautóba ülne, és ketten bejárnák a világot, élvezve a naplementéket és felfedezve különböző városokat, tengerpartokat.

A valóságban Rákóczi Feri több lábon áll: a műsorvezetés mellett étteremmel is foglalkozik, ami számos gondot okoz ugyan, de öröm számára, hogy ezt az álmát is megvalósíthatta. Úgy érzi, a kiégés nem fenyegeti, és az étteremmel kapcsolatos tervei, álmai továbbra is élnek benne, ami segít abban, hogy fiatalnak érezze magát.

A munka és a magánélet közötti egyensúly megtalálása nem mindig volt könnyű Rákóczi Feri számára, de jelenleg úgy érzi, minden a helyén van. A családjával töltött minőségi idő, a közös beszélgetések, sütés-főzés és bulizás fontos számára.