Kovácsovics Fruzsina őszinte vallomása a kiégésről

Kovácsovics Fruzsina énekesnő, aki rendszeresen látogat pszichológust, most saját tapasztalatairól beszélt a kiégés jeleiről és annak hatásairól.

Kovácsovics Fruzsina, aki évek óta jár pszichológushoz, a Semmi gáz című podcastben beszélt arról, hogy mostanában saját magán érzi a kiégés jeleit. Az énekesnő, aki gyermekkoncerteket ad, elmondta, hogy a fellépésekhez szükséges pozitív energia és jelenlét fenntartása egyre nehezebbé válik számára. Fruzsina azt is hozzátette, hogy bár a színpadon mindig jókedvűnek kell tűnnie, belül komoly energiabefektetést igényel ez az állapot, amit nehezen tud visszatölteni.

Az énekesnő több alkalommal is úgy állt színpadra, hogy közben rosszul érezte magát. Egy alkalommal, amikor antibiotikumot szedett, három koncertet kellett adnia egy nap, és a második előtt annyira rosszul lett, hogy az apjától kért segítséget, hogy elvigye a helyszínre. A parkolóház mellett rosszulléte ellenére felkészült, és a gyógyszer hatására jókedvűen lépett színpadra.

Egy másik esetben, a tavaszi szezonban három koncertet adott egy nap, és az első után migrénes rohamot kapott. A mentőben kezdték el vizsgálni, majd ő brutális fejfájással, de mintha semmi baja nem lenne, végigcsinálta a fellépést.

Kovácsovics Fruzsina ma már képes nemet mondani, és bár korábban előfordult, hogy egy nap akár öt fellépést is vállalt, ezt a számot mára csökkentette.