Kazincbarcikai parkban történt szeméremsértés: ítélet született

Fényes nappal, egy kazincbarcikai parkban próbált meg önkielégítést végezni egy férfi, miután két idős asszonyra lett figyelmes. A rendőrök tetten érték, és a bíróság tíz hónap fogházbüntetésre ítélte.

Tavaly egy férfi két idős nőt figyelt meg egy kazincbarcikai parkban, és fényes nappal megpróbálta magát kielégíteni. A rendőrök azonban észrevették, és azonnal lecsaptak rá. A Miskolci Törvényszék szóvivője a Tényeknek elmondta, hogy a férfi észrevette a közelben lévő rendőröket, és abbahagyta az önkielégítést, de már nem tudott elmenekülni.

A helyiek nagyon felháborodtak az eseten, és kiemelték, hogy az utóbbi időben többször is előfordult hasonló szeméremsértő magatartás a környéken. Egy helyi férfi különösen erőszakos megoldást javasolt az ilyen cselekedetek elkövetőivel szemben, míg egy asszony azt mondta, hogy ő maga is megrugdosná a szatírt.

A lakók aggodalmukat fejezték ki, hogy egyre több ilyen eset történik, és főként a gyermekeik biztonságától tartanak.

A bíróság a szatírt szeméremsértésért tíz hónap fogházbüntetésre ítélte. A vádlott beismerő vallomását enyhítő körülményként, korábbi hasonló bűncselekményeit pedig súlyosbító tényezőként értékelték. A döntés azonban még nem jogerős, mivel a védő három nap gondolkodási időt kért.