Snoop Dogg csak jelmezben tud részt venni az unokái születésnapjain

Snoop Dogg, a híres rapper, a The Tonight Show című műsorban beszélt családi életéről és arról, hogy a hírnév milyen különleges helyzeteket teremt számára, amikor unokái születésnapjain szeretne részt venni.

Snoop Dogg, aki közel három évtizede él boldog házasságban feleségével, Shante Broadusszal, és összesen öt gyermek édesapja, több unokával is büszkélkedhet. A műsorban elmondta, hogy bár nagyszerű kapcsolatot ápol unokáival, a kicsik még nem igazán értik a nagyapjuk körüli felhajtást. A rapper számára a hírnév akkor válik igazán zavaróvá, amikor nyilvánosan szeretne időt tölteni a családjával, különösen az unokái születésnapjain.

Snoop Dogg elárulta, hogy a gyerekek szülei miatt kénytelen egy különleges megoldást alkalmazni, hogy zavartalanul ünnepelhessen az unokáival. Mesefigurás jelmezt ölt, hogy elvegyüljön a többi vendég között, és így kerülje el a figyelmet. A rapper szerint ez a módszer tökéletesen működik, mivel így a gyerekek helyett a szülők nem őt, hanem a jelmezes alakot veszik körül.