Luxusautó okozott tömegkarambolt a XIII. kerületben

Budapest XIII. kerületében egy luxusautó sofőrje okozott brutális balesetet, amely során több járművet is tönkretett, és két személy kórházba került. A baleset részleteiről a TV2 Tények számolt be. A luxusautó sofőrje először egy taxiba csapódott nagy erővel, amelynek következtében a taxi sofőrje és utasa is sérüléseket szenvedtek.

A baleset után a luxusautó tovább hajtott és az út mellett parkoló autókat is összetört, egy STOP tábla pedig kiszakadt a helyéről. A TV2 Tények információi szerint az elkövető egy ismert MMA-ketrecharcos lehet, aki nem kért bocsánatot a károsultaktól.

A helyszínen tartózkodók közül egy szemtanú szerint a sofőr egy Porsche autóval hajtott végre az ámokfutást. Egy totálkárosra tört autó tulajdonosa elmondta, hogy autójának "nincsen ép része", és hogy "középen voltunk a szendvics közepén, mindkét oldala autóval találkozott" – nyilatkozta a nő.

A baleset súlyossága miatt azonnal mentőket riasztottak, a sérülteket kórházba szállították. A rendőrség eljárást indított az MMA-harcos ellen.