Kettős gyilkosság rázta meg Kapuvárt, új fejlemények szerint tragikus családi dráma történt

Kapuváron egy családi házban egy fiatal nőt és a kislányát holtan találták. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a tragikus esemény körülményeit, amelyek új megvilágításba kerültek.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én, 13 óra 30 perc körül érkezett a szomorú hír, hogy egy kapuvári otthonban két holttestet találtak. A rendőrség bűntetőeljárás keretében kezdte meg az eset körülményeinek feltárását, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés még folyamatban van.

A kisalföld.hu és a Blikk információi szerint a tragédia a Wesselényi utcában történt, ahol hat évvel ezelőtt egy hasonlóan szörnyű esemény rázta meg a közösséget. Akkor egy fiatal lány életét vesztette, akit egy féltékeny volt szerelme megfojtott. Most a család másik lánya, Sz. Veronika és az ő kislánya, Dominika esett gyilkosság áldozatául.

A gyermek, aki az életét vesztette, még nem töltötte be a negyedik életévét, pontosan 3 és fél éves volt. A rabakoz.hu információi szerint a gyilkossággal a gyermek édesapját, K. Krisztiánt gyanúsították, aki állítólag késsel végzett családtagjaival. A gyilkosság gyanúsítottját szülei házánál fogták el.

Az üggyel kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőr-főkapitányságot is felkeresték, ahol egyelőre nem erősítették meg a kettős gyilkosság tényét, de megerősítették, hogy két holttestet találtak. „A kollégáink a helyszínen vannak, ahol jelenleg is zajlik a szemle. Mást egyelőre nem tudunk közölni” – nyilatkozták. A rabakoz.hu úgy tudja, hogy anya és lánya holtukban is egymás kezét fogva, egymás mellett hevertek, amikor megtalálták őket, ezért kezdetben az öngyilkosság gyanúja is felmerült. A Blikk a helyszínen járt, ahol még este fél hétkor is zajlott a szemle, és fotókat is közöltek a borzalmas gyilkosságok helyszínéről.

A legújabb fejlemények szerint azonban a rendőrség friss közleményében azt írja, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. Ez a tragikus fordulat új megvilágításba helyezi a korábban feltételezett gyilkosság-öngyilkosság esetét.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!