Dávid Petra Jákob Zoltánt szeretné megismerni

A Házasság első látásra műsorából ismert Dávid Petra nyilatkozatot tett arról, hogy szívesen megismerkedne és randizna Jákob Zoltánnal, aki a Nagy Ő című valóságshow-ban vált ismertté.

Dávid Petra, aki a Házasság első látásra című műsorban vált ismertté, kudarcot vallott házasságát követően most a karrierjére koncentrál. A személyi edző, aki korábban önbizalomhiánnyal küzdött, elárulta, hogy érdekelné a Nagy Ő című műsorban való részvétel, mivel kíváncsi lenne arra, hogyan küzdenek a férfiak egy nő kegyeiért.

Petra a TikTokon futó Egy este Lillánál! című műsorban beszélt arról, hogy Jákob Zoltán személyében lát potenciális partnerjelöltet. Elmondása szerint a milliárdos emberi magatartása és a közös kutyafajta miatt tartja szimpatikusnak.

A Borsnak adott interjúban Petra kifejtette, hogy nem jelentkezett volna A Nagy Ő-be, mivel neki idegen a férfiért való küzdelem, és inkább az ösztönös cselekvést részesíti előnyben. Azonban egy héttel az interjú előtt Instagramon jelezte, hogy szívesen elhívna kutyát sétáltatni Jákob Zoltánt.

A pénz kérdésével kapcsolatban Petra őszintén elismerte, hogy a pénz fontos számára, és egy kapcsolatban is lényegesnek tartja az anyagi biztonságot. Hozzátette, hogy jobb anyagi körülmények között élni, és nem tartja magát anyagiasnak, ha ezt fontosnak tartja egy kapcsolatban.