Brooke Shields és lányai különleges kapcsolata

Brooke Shields modell és színésznő elárulta, hogy rendkívül szoros a viszonya két lányával, Grierrel és Rowan Henchyvel, akik néha még vele is alszanak, ha az apjuk, Chris Henchy üzleti úton van.

Brooke Shields, a 58 éves modell és színésznő egy podcastműsorban beszélt arról, hogy milyen szoros kapcsolatot ápol két lányával, a 18 éves Grierrel és a 20 éves Rowan Henchyvel. Shields megosztotta a hallgatókkal, hogy amikor férje, Chris Henchy üzleti úton van, gyakran előfordul, hogy a lányai vele töltik az éjszakát. Ebben az időben romantikus vígjátékokat is szoktak együtt nézni, és úgy érzi, hogy lányai mindig is az ő "kisbabái" maradnak.

Shields elmondása szerint a lányok hamarosan egyetemre mennek, de ő igyekszik nem gondolni arra, hogy ezáltal kevesebb időt tölthet velük. Úgy véli, hogy a kapcsolatuk nem fog megszakadni, és viccesen megjegyezte, hogy a nagyvárosi élet drága, de az ő otthonában mindig lesz hely a gyerekek számára. A modell egyelőre nem is akar gondolni arra, hogy gyermekei hamarosan egyetemre mennek, bár nem gondolja, hogy emiatt megszakadna velük a kapcsolata, és mindig hazavárja őket.