NAV árverés: Aranyat és ékszereket szerezhet be

Május hónapban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) árverésén mintegy 130 millió forint értékű ékszert és dísztárgyat kínál eladásra. Az érdeklődők május 3-ától és 10-étől négy-négy napig licitálhatnak a különféle értékes tárgyakra.

Az árverésen különböző ékszerek kerülnek felkínálásra, köztük gyűrűk, fülbevalók, valamint nyak-, kar- és bokaláncok is megtalálhatók. A NAV által kínált tárgyak között széles árfekvésű tételek találhatók, így a párezer forintos bizsuktól kezdve a többmilliós aranyékszerekig mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelőt.

Az árverés során összesen 230 tétel kerül megvételre, melyek együttesen 5 000 gramm aranyat tartalmaznak. A kínálatban szereplő ékszerek többsége új vagy újszerű állapotban van.

Az érdeklődők a NAV árverési oldalán tehetnek ajánlatot a megadott időintervallumokban. Itt lehetőség van a tételekre licitálni, valamint további információkat szerezni a regisztrációról és az árverés menetéről. A licitálásra két időszakban van lehetőség, először május 3-ától, majd május 10-étől, mindkét alkalommal négy napon át. A részletes információkért és a regisztrációért látogasson el a NAV árverési oldalára.