Balogh Botond marad Pármában

A magyar válogatott védője, Balogh Botond hosszabbított szerződést az olasz másodosztályú Parma labdarúgócsapatával, így 2027-ig a klub játékosa marad.

A Parma labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy a magyar válogatott Balogh Botond szerződését 2027-ig meghosszabbították. Balogh, aki 2019-ben csatlakozott az olasz együtteshez, először 2020 októberében lépett pályára a Serie A-ban. Azóta fontos tagjává vált az első csapatnak, és a magyar válogatottban is számítanak rá.

A klub közleményében kiemelte, hogy Balogh végigjárta a ranglétrát a Parmánál, és az elkötelezettsége, valamint a kemény munkája révén vált az első csapat meghatározó játékosává. A védő 2021 novemberében debütált a magyar válogatottban, és azóta is fontos szerepet tölt be a nemzeti csapatban.

Balogh Botond a szerződéshosszabbítás kapcsán elmondta, hogy öt éve játszik Pármában, és úgy érzi, mintha otthon lenne. Kifejezte háláját a klubnak, amiért Párma a második otthonává vált, és élvezi a várost, valamint a szurkolókkal töltött időt.