Ganxsta Zolee apjától örökölt hedonista életstílusáról vallott

Ganxsta Zolee, a magyar rapper, sosem tagadta meg rosszfiú természetét és most elárulta, hogy édesapjától, Zana Józseftől örökölte a hedonista életstílust.

A négy évvel ezelőtt elhunyt színész, Zana József, még házassága idején is élvezte az életet, és a rapper szerint édesanyja, Kassai Ilona is sokat tett fia zenei karrierjéért, még hazugságot is bevállalva érte.

Ganxsta Zolee szerint szülei mindent megtettek érte, és bár édesapja szerencsejátékot és a női társaságot is kedvelte, a rapper gyerekként ezt menőnek találta. A szülei kapcsolata a "se veled, se nélküled" típusú volt, szeretet és konfliktusok jellemezték, de a válásuk után is barátságban maradtak.

Zana József és Kassai Ilona válása után is szoros kapcsolatot ápoltak, a színésznő szerint volt férje mindig is a férje maradt, és gyakran osztotta meg vele mindennapjait. Ganxsta Zolee elmondása szerint édesapja tudatában volt annak, hogy viselkedésével néha cserben hagyja a családot, ezért igyekezett kompenzálni, és mindent megadott a fiának.

A rapper visszaemlékezett arra is, hogy édesanyja milyen módon segítette elő zenei pályáját, amikor hazudott a színházban dolgozó ügyelőnek, hogy fia tud dobolni, így Ganxsta Zolee egy hét alatt megtanult dobolni. Bár az édesapjával nem volt mindig felhőtlen a viszony, például a hosszú haj miatt gyakran összevesztek, de a rapper hangsúlyozza, hogy mindig jóban voltak. Ganxsta Zolee négy éve vesztette el édesapját, de hálás, hogy 95 éves édesanyja még mindig él és jelen van az életében.