Aurelio élete teljesen megváltozott a börtön után

Aurelio, az egykori valóságshow-győztes, aki emberrablás miatt került börtönbe, szabadulása óta pozitív irányba változott, és már józan édesapa, aki újra rátalált a szerelemre.

A Blikk korábbi cikke szerint Aureliót három év öt hónap börtönbüntetésre ítélték, és egy korábbi felfüggesztett büntetését is le kellett töltenie kábítószer birtoklásáért. A büntetését 2022-ben kezdte meg, és idén februárban szabadult.

Aurelio és Pumped Gabo barátsága a börtönben töltött idő alatt is megmaradt, annak ellenére, hogy Gabo kétszer is lekéste a látogatást. Aurelio szabadulása előtt Gabo szabadulóbulit szeretett volna szervezni, de ez végül nem valósult meg, mivel Aurelio új életet akart kezdeni.

Pumped Gabo szerint Aurelio jelentősen megváltozott a börtönben töltött idő alatt, és nem csúszott vissza régi szokásaihoz. Gabo elmondása szerint Aurelio most józan édesapa, és a börtönlét pozitív hatással volt rá.

Gabo féltette barátját, hogy a börtön megviseli, de Aurelio élete nagyot változott, és most már egy életvidám, pozitív és mentálisan stabil emberként él.

Aurelio magánélete is rendben van, újra egymásba szerettek a gyermekének anyjával, Nikivel, és együtt nevelik kislányukat, Sofit. Gabo szerint Aurelio nagyon jó apuka, és büszke rá, hogy megbocsátotta neki a látogatások elmulasztását.

Pumped Gabo viccesen megjegyezte, hogy a változást látva ő is kedvet kapott a börtönhöz, mivel úgy érzi, neki is jót tenne egy hasonló változás.