Axente Vanessa babát vár

A Next Top Model Hungary zsűritagja, Axente Vanessa bejelentette, hogy első gyermekét várja, és a baba nemét is elárulta.

A Mokka műsorában szerda reggel Axente Vanessa személyes hírt osztott meg Iszak Eszterrel és a Tv2 nézőivel: első gyermekével várandós. A modell és a Next Top Model Hungary zsűritagja izgatottan jelentette be:

Van egy nagyon izgalmas hírem, vagy hírünk a férjemmel...babát várok!

Az Index szerint Axente Vanessa Instagram-oldalán is megosztotta a boldog hírt, ahol egy kedves üzenettel jelezte követőinek: „Valami egy ideje már sülöget a sütőben… 💕🤰🏼”. A kismama hozzátette, hogy a várható szülési idő augusztus 19-re van kiírva, de reményei szerint a baba egy nappal később, az állami ünnepen fog megszületni. A család egy kislánnyal bővül majd, ami különösen nagy öröm számára:

„Nekem ez volt az álmom, hogy az első kisbabám kislány legyen, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottak vagyunk és örülünk!” Az Instagramon megosztott bejegyzésében Axente Vanessa a következőt írta: „A bejegyzés megtekintése az Instagramon Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés”, ezzel is megerősítve a családi boldogságukat.

A Blikknek adott interjúban Axente Vanessa arról is beszélt, hogy jelenleg kétlaki életet élnek az indiai származású férjével, Rahillel. Sok időt töltenek Magyarországon a modell munkái és családja miatt, de terveik között szerepel, hogy a jövőben Ausztráliában telepedjenek le. A közösségi oldalán közzétett pocakos fotóval is megörvendeztette követőit, amelyen egyre szebben kerekedik a terhes pocakja.