Molnár Áron és Majka bokszmeccse: Az RTL reagálása

Az RTL csatorna nem maradhatott ki a Molnár Áron és Majka közötti bokszmeccs körüli felhajtásból, és válaszolt a kihívásra.

Molnár Áron kihívta Majkát egy bokszmeccsre, de a rapper nem fogadta el az ajánlatot. A csatorna szerint a 2030-as évek végére várható a legnagyobb esély arra, hogy a két sztár valóban összecsapjon.

Az RTL az nlc.hu megkeresésére elmondta, hogy a Sztárbox idei évadában is olyan versenyzők lépnek majd ringbe, akiknek mérkőzéseit nagy érdeklődés veszi majd körül. A műsorvezetők kilétéről és a résztvevőkről később adnak majd tájékoztatást. A csatorna külön kiemelte, hogy több korábbi versenyző ismét ringbe szállna, és nem kizárt, hogy Molnár Áron mellett mások is kihívóként tűnnek fel.

Majka a Facebookon válaszolt Molnár Áron kihívására, humorosan utalva arra, hogy 2025-ben nem ér rá, mivel családi események ütköznek a javasolt időponttal. A rapper 2037-et javasolta, majd ezt is módosította 2038-ra, és hozzátette, hogy Sebestyén Balázs is érintett lehet a bokszmeccsben, mivel állítólag őt tartják a valódi harcosnak a mesterséges intelligencia mögött. Majka szerint Magyarországon leginkább a TikTokon található partner egy ilyen meccshez.