Messihez rohant a kislány egy szelfiért, a segédedző bocsánatot kért

Combsérülésből visszatérve Lionel Messi gólt szerzett az Inter Miami színeiben, de a mérkőzés egy szurkolói interakció és egy edzői incidens miatt is emlékezetes marad.

Az Inter Miami és a Colorado Rapids összecsapása során egy különleges esemény történt: egy kislány berohant a pályára, hogy szelfit készítsen Lionel Messivel. A világbajnok argentin csatár, aki a szünetben lépett pályára, egyenlítő gólját követően lett a figyelem középpontjában, amikor a Messi-mezt viselő szurkoló a mobiltelefonjával megörökítette a találkozást. A biztonsági őrök azonban hamar a helyszínre érkeztek, és levezették a kislányt a pályáról.

A mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel zárult, de a kislány és Messi közös pillanatai valószínűleg sokáig emlékezetesek maradnak a szurkolók számára. A szelfiző szurkoló később a közösségi oldalán is megosztotta a videót, amelyen látható, ahogy a pályára szalad.

Egy másik, kevésbé vidám esemény is beárnyékolta a mérkőzést. Nico Sánchez, a Monterrey labdarúgócsapat segédedzője bocsánatot kért, miután kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen a világbajnok Lionel Messit „megszállott törpének” nevezte. A hangfelvételen Sánchez azt állította, hogy Messi és Tata Martino vezetőedző konfrontálta őt, és Martino szidalmazta is. Sánchez a közösségi médiában kérte elnézését Martinótól, de Messi nevét nem említette.

Messi, aki sérülés miatt csaknem egy hónapot volt kénytelen kihagyni, szombat este visszatért, és rúgott egy mesés gólt. Az Inter Miami azonban néhány nappal ezelőtt hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Concacaf Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén, Messi nélkül.