Tegyük rendbe Budapestet

– így kezdte tervei ismertetését a politikus, akiről a 24.hu írt.

Szerinte a fővárosban javítani kell a közbiztonságon, a közlekedésen és a köztisztaságon, valamint meg kell szüntetni a visszaéléseket. Elmondta, hogy egységes parkolási rendszert vezetne be és szabályozná az elektromos rollerek használatát is. Továbbá arról is beszélt, hogy népszavazást kezdeményezne a Lánchíd forgalmi rendjéről, ugyanis úgy gondolja, hogy egy ekkora horderejű ügyben nem dönthet egyedül a főpolgármester.

Brenner Koloman magyarországi német nyelvész, germanista, politikus, egyetemi docens. 2015-ben lett a Jobbik oktatási és külügyi szakértője. A 2018-as országgyűlési választáson a Jobbik képviselőjelöltjeként indult a soproni központú választókerületben, de kikapott a fideszes Barcza Attilától és országos listáról jutott be a parlamentbe. Később, 2020-ban az Országgyűlés alelnöke lett.

A tavalyi parlamenti választáson a hatpárti összefogás jelöltjeként indult – miután megnyerte az előválasztást – ismét a soproni választókerületben, ám megint alulmaradt a Fidesszel szemben.

Az ellenzéki közös listáról azonban mégis bejutott a parlamentbe és a Jobbik frakcióvezető-helyettese lett.

Közben kiderült, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) viszont nem indít saját jelöltet Karácsony ellen. Erről Kovács Gergely beszélt a Partizánban. Azt mondta, nehéz lenne egy olyan embert direktben támogatni, aki

még ha kicsiben is, de azért csinált olyan dolgokat, amik miatt a Fideszt nagyon erősen szoktuk kritizálni.

Fotó: Brenner Koloman Facebook-oldala