2023.03.31., péntek - Zalán
Budapest: 7o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Világszenzáció: zalai cukrász a világ legjobbjai között

Kovács Tamara, 2022. november 29. - 12:24
Világszenzáció: zalai cukrász a világ legjobbjai között
A cukrászmester a zalaegerszegi Exkluzív Desszert tulajdonosa. 33 éve van a szakmában 13 versennyel a háta mögött, köztük 6 hazai és 7 nemzetközi megmérettetésen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Luxemburgban tartották az EXPOGAST-ot, azaz az egyik legnagyobb kulináris, nemzetközi gasztronómiai megmérettetést, egyben szakkiállítást, ahol november 26-30 között, a világ legtehetségesebb szakácsai, cukrászai bizonyítanak.

A világversenyt négy évente rendezik meg, amely ünnepi hangulatával, innovatív konyhájával és izgalmas gasztronómiai versenyeivel örvendezteti meg vendégeit. Ezen a megmérettetésen indult a zalaegerszegi Sárközi-Takács Bernadett is, aki a több mint 1.100 kilométeres utazás után, öt napos feszített felkészüléssel a háta mögött hatalmasat bizonyított a világversenyen -elhozta az ezüstérmet!

Fotók: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Facebook-oldala