Gyakrabban jár a 100E Repülőtéri Expressz októbertől

Október 1-től sűrűbben közlekedik a 100E Repülőtéri Expressz a forgalmasabb napokon, hogy megkönnyítse a reptéri utazást.

A 100E Repülőtéri Expressz buszjárat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között közlekedik, érintve a Kálvin teret. A buszjárat a hét minden napján 0-24 óráig közlekedik.

Az őszi repülőtéri forgalom várható növekedése miatt október 1-től az őszi menetrend szerint a forgalmasabb napokon, hétfőn, pénteken és vasárnap, gyakrabban jár a 100E Repülőtéri Expressz. Hétfőn és pénteken a nyári idénymenetrendnek megfelelően 6-7 percenként indulnak a buszok a végállomásokról, míg vasárnap napközben szintén 6-7 percenként közlekednek a buszok.

A korábbi őszi idénymenetrendnek megfelelően kedden, szerdán és csütörtökön 8-9 percenként, szombaton pedig 10 percenként indulnak a buszok. Az expressz mindig a repülőtér nagyobb forgalmi irányához igazítva, a nap elején a repülőtér felé, míg késő este a belváros felé indul gyakrabban. A buszjárat menetrendje a BKK weboldalán érhető el.

A repülőtéri vonaljegy a BudapestGO alkalmazásban, a BKK jegyautomatáiból, az ügyfélpontokban és a BKK jegypénztáraiban vásárolható meg. A legközelebbi értékesítési pont a BKK honlapjának térképes pontkeresőjében található meg.