Miskolci baleset és csalás ügyek

Miskolcon két busz ütközött össze, és a rendőrség egy csalót keres, aki bankkártyát és szépkártyát használt fel jogtalanul.

Hétfő délután Miskolcon, a Zsolcai kapuban két autóbusz karambolozott. Az eset során egy helyi járat és egy távolsági busz ütközött össze, aminek következtében egy utas könnyebben megsérült, és az egyik busz sofőrje a vezetőfülkébe szorult. A baleset helyszínén a rendőrség irányítása mellett folyamatos a forgalom, de a közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy másik ügyben is az állampolgárok segítségét kéri. Egy ismeretlen tettes megszerzett egy bankkártyát és egy szépkártyát, amelyeket jogtalanul felhasznált. A csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult az ismeretlen személy ellen. A rendőrség közzétett egy fotót az elkövetőről, és arra kérik az embereket, hogy aki felismeri a képen látható személyt, vagy bármilyen információval rendelkezik róla, jelentkezzen a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál, vagy tegyen bejelentést a Telefontanú zöldszámán, illetve a díjmentes segélyhívón.

: Article-3 : Article-2