A világ legszebb férfijának választották, megbosszulta arcának elcsúfítását

Már csak néhány napot kell aludni és újra a mozivásznon láthatjuk szórakoztató, mégis akciódús szerepében Ryan Reynoldsot, aki most is Deadpoolként próbálja majd megmenteni a világot. A Deadpool & Rozsomák című, július 25-én debütáló alkotásban a Hugh Jackman alakította Wolverine is mindent megtesz majd a rosszfiúk legyőzéséért.

Shawn Levy, a film rendezője korábban elmondta, hogy a Deadpool & Rozsomák tényleg a harmadik olyan film lesz, amelyben Deadpool megjelenik, de mégsem ez lesz a Deadpool 3. A rendező szerint a film „durva lesz és vicces”, és a cél az volt, hogy „a közönség jól érezze magát a moziban”. A korai vetítések „rendkívül ígéretesek voltak”, és a tempóval kapcsolatosan is pozitív visszajelzéseket kaptak.

Hugh Jackman, aki ismételten komoly izomtömeget pakolt magára, 55 évesen is elképesztő formában látható majd a vásznon, és Ryan Reynolds kollégáját dicsérve elmondta, hogy a munkája az egyik leginspirálóbb dolog volt, amit valaha látott. A Deadpool & Rozsomák 2024. július 26-án érkezik a mozikba, Magyarországon azonban egy nappal korábban, július 25-én debütál a várva várt szuperhősös film.

A Deadpool & Rozsomák végső előzetese további izgalmakat ígér, hiszen a trailereket az MCU feje, Kevin Feige szerint csak a film első egyharmadából vágták össze. A harmadik és egyben utolsó trailerben Dafne Keen is visszatér, mint a Logan-ben megismert X-23-as mutáns, és megjelenik a maszkos Lady Deadpool is.

A magyar szinkronhangok között változások történtek: Hugh Jackmant nem az a Sinkovits-Vitay András szinkronizálja, aki az elmúlt 24 évben több képregényfilmben és rajzfilmben adta a hangját a karakternek, hanem Weil Róbert lett a befutó. A főbb szerepek szinkronhangjai között szerepel Nagy Ervin (Deadpool), Sodró Eliza (Emma Corrin, Cassandra Nova), Zöld Csaba (Matthew Macfadyen, Mr. Paradox), Ónodi Eszter (Morena Baccarin, Vanessa), Elek Ferenc (Rob Delaney, Peter Wisdom), Tóth Judit (Leslie Uggams, Vak Al), Joó Gábor (Karan Soni, Dopinder), és Vida Sári (Defne Keen, X-23/Laura).

A Deadpool & Rozsomák július 25-től kerül a hazai mozikba. A film egyik különlegessége, hogy Madonna ikonikus Like a Prayer című dalát is felhasználják, amelynek jogait nem volt egyszerű megszerezni. Ryan Reynolds, Hugh Jackman és Shawn Levy személyesen látogatták meg az énekesnőt, hogy meggyőzzék a dal felhasználásáról. Madonna végül nem csak engedélyezte a dal használatát, de kreatív tanácsokat is adott hozzá, amelyeket a filmes stáb beépített a produkcióba. Az előzetes már nem titkos, és a rajongók izgatottan várják a bemutatót.