Brutális büntetőfékezés az M7-esen

Nem mindennapi veszélyes közlekedési helyzetet örökített meg egy autós az M7-es autópályán, amikor egy Mercedes sofőrje büntetőfékezéssel fenyegette meg a többi közlekedőt.

Az incidens 2024. július 11-én este történt, amikor egy ezüst színű Mercedes nagy sebességgel közelítette meg az előtte haladó, megengedett sebességgel közlekedő fehér Toyotát. A Budapesti Autósok olvasójának beszámolója szerint a Mercedes a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel haladt a belső sávban, majd kitolt egy fehér Toyotát a külsőbe. A BpiAutósok.hu olvasója, aki a hátborzongató eseményeket belsőkamerás felvétellel dokumentálta, ijedtében dudálni kezdett, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre. A Toyota sofőrje azonnal lehúzódott, így a Mercedes alig lassítva, szinte félrelökve húzott el mellette.

A felvételt készítő autós döbbenetében rávillogott az ámokfutó Mercedesre, amire a két fiatal férfi a Merciben büntetőfékezéssel reagált. Szerencsére a felvételt készítő sofőr időben lassított és a Toyota mögé tudott húzódni. A Mercedes ekkor a bal oldalon mellé érkezett, ahol a két fiatal férfi gesztikulálva fejezte ki nemtetszését, majd a külső sávban ismét fékezésbe kezdtek a felvételt készítő autós előtt, végül a leállósávon megelőzték a Toyotát.

Egyelőre arról nincs információnk, hogy a rendőrség keresi-e az elkövetőket.