Intenzív osztályra került a Radiohead gitárosa

Jonny Greenwood, a Radiohead gitárosa és billentyűse, egy fertőzés következtében került kórházba, és jelenleg intenzív osztályon ápolják. Emiatt a The Smile zenekar több koncertjét is le kellett mondania az európai turnéjukon.

A 52 éves angol zenész állapota miatt sürgős kórházi ellátásra szorult, és az intenzív osztályra is be kellett feküdnie. A The Smile, amelyben Greenwood is tag, az X-en (korábban Twitter) számolt be az esetről. A poszt szerint Greenwood pár napja csúnyán lebetegedett.

A zenekar közleménye szerint Greenwood szerencsére már nincs életveszélyben, és hamarosan hazatérhet. Az orvosok tanácsára a The Smile, amely Thom Yorke-ból, Tom Skinnerből és Greenwoodból áll, lemondta az összes fellépését, amíg a gitáros teljesen fel nem épül.

A szupercsapatnak augusztusban több helyszínen, többek között Svájcban, Svédországban, Németországban és Lengyelországban lett volna koncertje, azonban ezeket a fellépéseket nem tartják meg. A Sky News információi szerint a jegyek árát a jegyeladóknál tudják visszakérni azok, akik érintettek a lemondásokban.