Mihajlo Mudrik tetoválási bakija kacajt csal a Chelsea szurkolók arcára

Az ukrán labdarúgó-válogatott szélsője, Mihajlo Mudrik, aki a Chelsea nyári felkészülési programjában vesz részt, tetoválási hibája miatt vált a brit szurkolók csúfolódásának céltáblájává.

Mudrik tricepszén egy elrontott tetoválás látható, ahol a "lighting" szó helyett a helyes "lightning" szónak kellene szerepelnie, ami miatt a rajongók az interneten szórakoznak rajta. A tetoválóművész hibájából adódóan a mondat értelmetlen, és ez nem kerülte el a közösségi média figyelmét sem. Egy Twitter felhasználó, harry (@hjsedits) is megosztotta a képet a tetoválásról.

A Chelsea korábbi középpályása, John Obi Mikel azt tanácsolta Mudriknak, hogy távolodjon el a tetoválásoktól, és helyette a futballra koncentráljon. Mikel szerint a játékosnak jobban kellene teljesítenie a pályán, ahelyett, hogy tetoválásokkal borítaná be magát – számolt be róla a The Sun.

Mudrik, akit a Chelsea 2023 januárjában igazolt le, klubszinten eddig nem igazolta a hozzá fűzött reményeket, mindössze hét gólt szerzett több mint egy év alatt. A 2024-es Európa-bajnokságon az ukrán válogatottal sem sikerült gólt szereznie, sőt, sérülés miatt a belgák elleni meccsen egyáltalán nem került be a keretbe. Ukrajna csapata négy ponttal az E csoport utolsó helyén végzett, így nem jutott tovább a torna kiesési szakaszába.

Az Index Európa-bajnoki melléklete számos érdekességet kínál a futballrajongóknak, beleértve a meccsösszefoglalókat, riportokat, interjúkat, podcastokat, videókat és egyéb tartalmakat. A mellékletben megtalálható a menetrend, a csoportok állása, a játékoskeretek, a csapatleírások és a helyszínek is, így a szurkolók egy hónapon keresztül követhetik az eseményeket az Indexen keresztül. Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!