EFOTT fesztivál: Tehetségek a Velencei-tó partján

Elindult az egyetemisták ünnepe, az EFOTT, ahol már az első napon is számos fiatal táncolt a Velencei-tó partján.

Az EFOTT fesztivál hagyományosan a nyár egyik kiemelkedő eseménye, ahol az egyetemisták és főiskolások egy héten át élvezhetik a koncerteket, sportolási lehetőségeket és a kulturális programokat. Idén is rengeteg fiatal érkezett a helyszínre, hogy részt vegyenek a nyári bulikon. A Blikk stábja is jelen volt, és egy rögtönzött tehetségkutatóval lepték meg a fesztiválozókat. A videóban megtekinthető, hogy a résztvevők milyen hangulatban és milyen tehetséggel rukkoltak elő.

A fesztivál a Velencei-tó partján zajlik, ami tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódásra és a szórakozásra. A résztvevők nem csak a zenei élményeket élvezhetik, hanem a vízparti hangulatot is, ami még inkább fokozza a fesztivál varázsát. Az EFOTT-on minden évben lehetőség nyílik új tehetségek felfedezésére, és idén sem volt ez másképp.

Az idei fesztivál egyik különleges vendége Dévényi Tibor volt, aki 78 évesen is fiatalokat megszégyenítő energiával szórakoztatta a közönséget. Dévényi Tibor elmondása szerint, bár kevesebb felkérést kapott idén, mint tavaly, és a tikkasztó hőséget is jól bírja, a Campus Fesztiválra és az EFOTT-ra is szívesen megy. A lemezlovas, aki bottal jár, de egyéb egészségi problémára nem panaszkodik, elhatározta, hogy amíg bírja és elhívják, addig szívesen lép fel. Dévényi Tibor azt is megjegyezte, hogy a kevesebb fellépés oka részben a választások utáni helyzetben kialakult bizonytalanság lehet, mivel sok helyi önkormányzat nem mer költeni, így a haknik is leálltak.