A Ferencváros belga középpályást igazolt a holland élvonalból

A labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros csapatába érkezett a 26 éves belga középpályás, Philippe Rommens, aki a holland élvonalbeli Go Ahead Eagles csapatától szerződött a népligeti klubhoz.

Philippe Rommens a PSV Eindhoven akadémiáján nevelkedett, ahol több mint egy évtizedet töltött, mielőtt a TOP Oss csapatához igazolt, ahol testvérével is együtt játszhatott. A Go Ahead Eagles csapatában töltött idő alatt 94 mérkőzésen lépett pályára, 11 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott. Rommens a mögöttünk hagyott szezonban gólt lőtt a NEC Nijmegen ellen, és gólpasszt adott az FC Utrecht elleni Európa-konferencialiga-selejtezőn, ezzel segítve csapatát a nemzetközi kupaszereplés elérésében.

Isaac Pappoe, Raul Gustavo és Kady Borges után Rommens a negyedik nyári igazolása a Ferencvárosnak. Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója elmondta, hogy Rommens nagyszerű szezont zárt a holland élvonal meglepetés csapatában, és biztos benne, hogy a középpályás nagy munkabírású, komplex játékával minőséget hoz a csapatba. Hajnal kiemelte, hogy Rommens már ismeri az edző, Pascal Janssen elvárásait, és bízik benne, hogy gyorsan beilleszkedik majd a csapat ritmusába.