Legjobb élelmiszer akciók a héten

A magas élelmiszerárak ellenére is találhatunk kedvező ajánlatokat a hazai nagy élelmiszer-áruházak kínálatában, amelyek június 26-ig érvényesek.

A Blikk Árfigyelő rovata segít abban, hogy a vásárlók megtalálják a legjobb árakat az élelmiszerek között. Ezen a héten több nagy áruházlánc is kínál kedvezményes termékeket. A Tesco például 195 forintért kínálja a literes UHT tejet 2,8%-os zsírtartalommal. Az Auchanban a csirkecomb farrésszel 669 forintért kapható kilogrammonként. Az Aldi kínálatában a kígyóuborka darabja 199 forintba kerül.

A Penny Marketben a sárgabarack kilogrammja 899 forintért szerezhető be. A Spar üzleteiben, amennyiben a vásárló rendelkezik Supershop kártyával, a Sága Füstli 350 grammos kiszerelésben 799 forintért kapható, ami kilogrammonként 2797 forintnak felel meg. Végül a Lidlben a Kaukázusi kefir 450 grammos doboza 229 forintba kerül, ami kilogrammonként 509 forintos árat jelent.

Ezek az akciók lehetőséget biztosítanak a fogyasztóknak, hogy a magas élelmiszerárak ellenére is spóroljanak a mindennapi bevásárlás során. Az ajánlatok változatosak, így mindenki találhat magának megfelelő terméket a friss zöldségektől kezdve a húsokon át a tejtermékekig.