Szendrőládi gyújtogatás: életveszélyes állapotban az áldozat

Szendrőládon egy férfi meggyújtotta ismerősét, miután az nem adott neki cigarettát. Az elkövetőt a rendőrség elfogta, az áldozat életveszélyes állapotban van.

Péntek éjjel egy részeg férfi több házat is felkeresett Szendrőládon, ahol zaklatta az ott lakókat. Egy ismerősénél cigarettát kért, de miután nem kapott, előbb megverte, majd összevagdosta az 50 éves férfit. A támadás végeztével benzinnel leöntötte, és élve felgyújtotta az áldozatot.

A helyszínen lévők beszámolója szerint mindkét férfi ittas állapotban volt. A Tények riportjában egy helyi nő elmondta, hogy a két férfi a cigaretta miatt keveredett összetűzésbe, amelynek során az áldozat eszméletét vesztette. A támadó ezután megsebesítette az áldozat nemi szervét is, majd gyújtotta fel, amit a szomszédok is észleltek.

A szendrőládi közösség tagjai szerint az áldozat korábban gyakran segített a mostani elkövetőnek. Az égési sérüléseket szenvedett férfit jelenleg égési centrumban kezelik, állapota válságos. A rendőrség eljárást indított az elkövető ellen.