Legjobb élelmiszer akciók június 5-ig

A Blikk Árfigyelő rovatának köszönhetően összegyűjtöttük a hazai nagy élelmiszer-áruházak legjobb akciós ajánlatait, amelyek június 5-ig érvényesek.

A magas élelmiszerárak ellenére is találhatunk kedvező ajánlatokat, amelyek segíthetnek a háztartási kiadások csökkentésében. A Blikk Árfigyelő rovatában szereplő akciók közül válogattunk, hogy bemutassuk, mely termékeket érdemes megvásárolni a következő napokban.

A Tesco áruházláncban a Clubcard kártyával vásárlók számára a Premiko márkájú zöldborsó 499 forintba kerül üvegenként, ami 440 grammot tartalmaz (1430 Ft/kg) . Az Auchanban a piros parázs burgonya kilogrammonként 448 forintért kapható . Az Aldi üzleteiben a banán kilogrammonként 499 forintba kerül .

A Penny Marketben a tojás 444 forintért vihető haza dobozonként, amely 10 darabot tartalmaz (838 Ft/kg) . A Sparban a Regnum márkájú sertéslapockát, csont nélkül, kilogrammonként 1599 forintért kínálják . Végül a Lidlben a Combino 4 tojásos spagettit 369 forintért szerezhetjük be csomagonként, amely 500 grammot tartalmaz (738 Ft/kg) .

Ezek az akciók lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak, hogy a magas élelmiszerárak ellenére is kedvező áron jussanak hozzá a mindennapi élelmiszerekhez. Az ajánlatok kihasználásával jelentős megtakarítás érhető el a havi költségvetésben.