Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita 20 éves házassági évfordulóját ünnepli

A Barátok közt egykori Novák Lacijaként ismert Tihanyi Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita 20 évvel ezelőtt kötötték örök hűséget egymásnak, és a kapcsolatuk a mai napig töretlen. A színész, aki korábban nőcsábász hírében állt, a Balaton Szépségversenyen találkozott jövendőbeli feleségével, aki akkor a műsorvezetői feladatokat látta el. Csaba már az első pillanatban tudta, hogy Rita lesz a felesége, és három nap múlva már együtt is éltek.

Rita kezdetben szülei aggodalmával szembesült, akik attól tartottak, hogy a lányuk csak egy újabb kaland lesz a népszerű színész életében. Azonban tévedtek, mivel a pár két évvel később, 2004. május 29-én házasodott össze.

A házasságkötés előtt egy sérüléssel tarkított egyiptomi nászútra is sor került, ahol Csaba megsebesült, de ez sem akadályozta meg őket abban, hogy összeházasodjanak. A színész barátja, Szőke Zoli volt az első, aki megtudta, hogy komoly szándékai vannak Ritával, és még a balatoni szépségverseny után segített neki kiválasztani az ékszert, amit feleségül kéréshez szeretett volna használni.

A házasság során Csaba megtalálta mindazt, amire vágyott: a kedvességet, a ragaszkodást, a szépséget és a gyermeke anyját. A pár tíz év együttélés után döntött úgy, hogy gyermeket szeretne, és ma már egy 12 éves fiú, Nimród szülei.

Rita és Csaba közös fellépéseket is szerveznek, mivel a műsorvezetőből időközben kiváló énekesnő is lett. Több mint kétezer közös fellépésük van már a hátuk mögött, és a mai napig látszik rajtuk, hogy rajonganak egymásért.

A huszadik házassági évfordulójukat egy fővárosi étteremben ünneplik majd, ahol azonban nem terveznek spontán műsort, ellentétben tíz évvel ezelőtti évfordulójukkal, amikor Rita operettdalokat énekelt, és a vendégek pezsgőkkel halmozták el őket.