Péterfy Bori és Pálmai Anna forró csókja a Csinibaba fesztiválon

A Csinibaba fesztivál színpadán mindenki szeme láttára csókolózott Péterfy Bori és Pálmai Anna. Az énekesnő és a színésznő látványos közeledése igazi meglepetést okozott a közönségnek.

Péterfy Bori, a Péterfy Bori & Love Band frontembere, ismét bebizonyította, hogy 54 éves korában is tele van energiával. Az énekesnő, aki koncertjei során gyakran dob csókokat a közönség felé, ezúttal egy új oldalát mutatta meg a rajongóinak. A Csinibaba fesztiválon Pálmai Anna színésznővel együtt lépett színpadra, ahol a közös produkció végén forró csókban egyesült a két művész.

Pálmai Anna, aki Junior Prima díjas színésznő, a koncerten testközelből tapasztalhatta meg Péterfy Bori szenvedélyes előadásmódját. A dal végén a két előadó egy váratlan pillanatban egymásnak esett, és Péterfy Bori mindenki szeme láttára megcsókolta Annát. A színésznő látszólag örömmel fogadta a közeledést, és a közönség is lelkes ovációval honorálta a történteket. Az eseményről készült felvételt Pálmai Anna osztotta meg Instagram-oldalán, amit a Ripost szúrt ki.

: Ripost