Ifjabb Schobert Norbi megmentett egy kismadarat a szakadó esőben

Ifjabb Schobert Norbert, a Farm VIP második évadának győztese, egy aranyos videót osztott meg TikTok-oldalán, amelyben egy bajbajutott kismadár segítségére siet a zuhogó esőben.

A fiatal Schobert Norbert és párja észrevették, hogy verandájukon egy kismadár próbál megvédeni magát az esőtől. Azonnal cselekedtek, és egy esőtől védett helyre tettek egy fészket a madár számára. Ifjabb Schobert óvatosan, egy kesztyűben fogta meg a madarat, és biztonságba helyezte azt.

Schobert megosztotta élményét és a madármentő akció eredményét is követői számára: "Féltem, hogy meg fog csípni, de nem tette" – írta a fiatal. Másnap ellenőrizte a madár állapotát, és örömmel nyugtázta, hogy az elszállt: "Nézzük meg a madármentő akció eredményét! Ó, hát ez elszállt, küldetés teljesítve" – mondta mosollyal az arcán.

A TikTokon közzétett videóban a következő szöveg olvasható: "@norbert_schobert_jr The Storm And The Little Bird!❤️🙏🥹 #foryou #foryoupage #fyp #fy #save #prtotect #forest #believe #god #tiktok #thunder #thunderstorm #wind #storm #birds #bird #protection #helping #help #savetheanimals #savetheearth #savetheplanet #nature ♬ original sound - 𝕃𝕪𝕣𝕚𝕔𝕤". A videóban látható volt, ahogy ifjabb Schobert Norbert gondoskodik a kis madárról a viharos időben.