Milyen állat van a képen? Ebből az optikai illúzióból megtudhatod, mennyire vagy bölcs

Ismét egy optikai illúzió tartja lázban az internetet, a Mirror által közzétett feladványt 10 másodperc alatt kell megoldani, ha ez sikerül, „bölcsnek” mondhatjuk magunkat.

Az interneten terjedő új optikai illúzióval kapcsolatos kihívás során a résztvevőknek egy képen kell felfedezniük egy bizonyos madarat. A feladat az, hogy tíz másodpercen belül rájöjjenek, milyen madár szerepel a képen, ami sokak számára gyorsan sikerülhet, hiszen a madarak közül viszonylag könnyen felismerhető egy bagoly.

A feladvány szerint, ha valaki képes a szintidőn belül azonosítani a madarat, az olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket általában a baglyokhoz szoktak társítani. Ezt a személyt bölcsnek, figyelmesnek és titokzatosnak tartják, valaki, aki higgadt és megfontolt, intuitív, odafigyel a részletekre, és annyira pontos, hogy hozzá lehet igazítani az órát. Emellett a munkájukat alaposan végzik, jó meglátásaik vannak, ezért gyakran keresik fel őket tanácsért.

Azok számára, akik nem sikerülnek a kihívásban a megadott időn belül, a cikk azt javasolja, hogy ne csüggedjenek, mert számos gyakorlat létezik, amelyekkel fejleszthetik a képességeiket. Ilyen például a különböző képek közötti eltérések megtalálása vagy más optikai illúziók megfejtése.