Kajdi Csaba és a családi konfliktusok a modellügynökség miatt

Kajdi Csaba, a neves modellügynök, elárulta, hogy karrierje kezdetén konfliktusba került apai nagymamájával ügynökségi tervei miatt.

Kajdi Csaba, aki a magyar modellszakma meghatározó alakjaként segítette elő számos modell nemzetközi karrierjét, nem találkozott családja minden tagjának támogatásával, amikor modellügynökségi pályáját kezdte. A modellügynök elmondása szerint apai nagymamája, aki konzervatív és vallásos értékekkel rendelkező családból származik, nem örült unokája terveinek.

"Az apai ágam konzervatív értékekkel rendelkező, vallásos család. Éppen ezért, amikor apai nagymamámnak elmeséltem, hogy mivel fogok foglalkozni annyit kérdezett: ’Tényleg emberekkel akarsz kereskedni?’. Ezt nem találta rendes foglalkozásnak, szerinte kohómérnök is lehettem volna" – idézte fel Kajdi Csaba a Sláger FM-en történt beszélgetést.

Ezzel szemben anyai nagymamája teljesen más megközelítést alkalmazott. Ő a profit szempontjából közelítette meg az ügyet, és miután kiszámolta, hogy a jutalék nem rossz, támogatásáról biztosította unokáját.

Kajdi Csaba hozzáállása a családi hagyományokhoz is pragmatikus: szerinte nem az számít, hogy a család tagjai 200 éve mit csináltak, hanem az, hogy az egyén jelenleg hol tart. Fontosnak tartja, hogy az ember kiválassza azokat az értékeket, amelyek számára fontosak, és a saját útját járja.