2024.02.27., kedd - Ákos, Bátor
Budapest: 9o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Punk vs melódiák. A Kultpolis vendégei Para-Kovács Imre, és Szebényi Dániel VIDEÓ!

Zimon András | 2023. október 06. - 18:00
Punk vs melódiák. A Kultpolis vendégei Para-Kovács Imre, és Szebényi Dániel VIDEÓ!

Punk vs. melódiák. A Kultpolis vendége a nyugdíjas-punknak állt Para-Kovács Imre és a Dalban feltűnt zongora-virtuóz Szebényi Dániel, aki legújabb klipjét hozta el a nézőknek. 

Olyannyira leégetett már minket a miniszterelnökünk és olyan mélyre rántott minket a nemzetközi megítélésben, hogy ha nyugalmat akar az ember magának, külföldön azt mondja magáról, hogy román...

– A frisshirek.hu Kultpolis-podcastjának egyik vendége végre a szókimondásáról is híres Para-Kovács Imre. Aki, ha épp nem a rádóban vagy egy újság hasábjain pukkaszt polgárt, akkor éppen a zenekarával a CSMR-rel borzolja össze az emberek idegeit. Létezik ma még olyan, hogy Punk? Egy rendszerellenes zenész talál még magának fellépő helyszínt és hogy létezik-e olyan, hogy nyugdíjas-punk az az alábbi beszélgetésből kiderül. 

A frisshirek.hu vendége Szebényi Dániel zenész is, aki a zongora-virtuozitásával a szakma kiválóságait nyűgözte le, például Presser Gábort vagy éppen Tátrai Tibort. A fiatal tehetség most legújabb klipjét hozta el a Kultpolis nézőinek, de kifejtette a műsorban a véleményét a mesterséges intelligenciáról is, amely szerinte nem léphet a zenészek helyébe:

A mesterséges intelligenciát szakmai kérdésnek tartom, amiről beszélni is kell, ez egy olyan terület, amiről még keveset tudunk, de itt van és beszélni kell róla, hiszen ugrásszerű fejlődést hozhat

Tartsanak velünk! Czutor Zoltán és Zimon András várja Önöket! 

Fotó: frisshirek.hu