2023.10.03., kedd - Helga
Budapest: 10o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Idén is Superbrands díjas lett a Mirehu

Tajthy Ákos | 2023. június 23. - 13:11
Idén is Superbrands díjas lett a Mirehu

A Mirehu nagyon büszke arra, hogy 2022 után ebben az esztendőben is megkaphatták a rangos elismerést.

Tizenkilencedik alkalommal ítélte oda idén a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, a MiReHu a múlt év után újra elismerésben részesült - írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtó- és kommunikációs osztálya.

Amint fogalmaznak, a Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen negyven tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

- Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet - írják.

A jelenleg húsz tagú, független szakemberekből álló bizottság idén tizenkilencedik alkalommal ült össze és a MiReHu-t érdemesnek találta a Superbrands 2023 védjegy viselésére - áll a közleményben.

- A MiReHu elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására - teszik hozzá.

A miskolci vállalkozás nagyon büszke arra, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a tevékenysége, hiszen az éven már három hazai környezetvédelmi témájú díjat is nyertek. Ezek az elismerések még inkább arra ösztönzik a Társaságot, hogy innovatív szemléletformáló tevékenységüket és a szolgáltatásaikat tovább építsék - zárul a közlemény.

Fotó: mirehu.hu