A brit állampolgár története azóta megjelent a Glamour magyar nyelvű kiadványának portálján is, amelyben a 24.hu szemléje szerint az olvasható, hogy egy reggel ébredt fel a furcsa érzés Brown-ban:

Elvégeztem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy ideig nem kaptam tesztoszteront néhány egészségügyi probléma miatt. Olyan volt, mintha az egész világom megállt volna. Hogy minden, az egész férfiasságom, amiért olyan sokáig és olyan keményen dolgoztam, mintha teljesen eltűnt volna

- mesélte a férfi, aki a megdöbbenés után hosszan átbeszélte a történteket párjával, és úgy határoztak, hogy

megtartják és felnevelik közös gyermeküket.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés

Brown beavatta az olvasókat abba a dilemmába is, amely a döntést megelőzte. Elmondta, hogy azért nem akarta elvetetni a gyermeket, mert egy soha vissza nem térő lehetőségnek ítélte azt az életében. A terhessége nem jelentett egyet azzal, hogy nőként kell tekintenie magára, ő továbbra is egy férfi, aki biológiailag képes arra, hogy szüljön - folytatta.

Egy nagyon összetartó családban nevelkedtem, ezért egy queer kapcsolatban világra hozni egy gyermeket a lehető legjobb érzés. Úgy érzem, hogy képesek leszünk szeretni és értékelni egymást, így a lányom abban a tudatban nőhet fel, hogy mindig szeretik és elfogadják őt, bármilyen is legyen ő. Azt hiszem, hogy ez nagyon fontos dolog

- vallotta meg a magát férfinak tartó kismama a magazinban. Logan Brown és párja gyereke, Nova azóta már a világra jött.

A kiemelt kép forrása: