2023.10.03., kedd - Helga
Budapest: 10o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Megtalálták az új cégvezetőt Hódmezővásárhelyen

Bottyán Róbert | 2023. június 02. - 14:41
Megtalálták az új cégvezetőt Hódmezővásárhelyen

Az önkormányzat tegnap közölte, hogy megkezdte munkáját az új vezérigazgató, Katona Antal, akinek személyében stabil, hosszú vezetői tapasztalattal, háttérrel rendelkező szakember érkezett a városhoz.

Mint arról lapunk, a Friss Hírek beszámolt, ötvenkét személy pályázott az önkormányzati tulajdonú Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. (HMSZ), valamint a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. (HVSZ) élére.

Közülük választották ki Katona Antalt, aki csaknem 12 évig volt Algyő üzemeltetési cége, a Gyeviép ügyvezető igazgatója. Végzettsége szerint élelmiszeripari szakmérnök, de rendelkezik műszaki menedzser szakmérnöki végzettséggel, és továbbképezte magát az élelmiszer-biztonság és a minőségbiztosítási rendszerek területén is, valamint a pályázatírásban is jártas. Mostani feladatát megelőzően saját vállalkozást vezetett másfél évig. Algyőn lakik, nős, már felnőtt gyermekei, és unokái is vannak.

A Márki-Zay Péter polgármesterrel folytatott csütörtöki bemutatkozó beszélgetésen az új vezető elmondta, hogy amennyire tudott, már bele is nézett a vezetendő cégek életébe. Olyan csapatmunkát szeretne kialakítani, amelyben mind a munkavállaló, mind a lakosság jól érzi magát, hiszen az a cél, hogy együtt igényes környezetet hozzanak létre.

Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata