Gyermeknapi kavalkáddal lepte meg a Dream Team a berényi gyermekeket.

Ahogy azt már megszokhattuk a társaságtól, most is megragadták az alkalmat, hogy a város legfiatalabb polgárainak kedvezzenek. Karácsony előtt a frisshirek.hu-n beszámoltunk arról, miként szervezték meg napról-napra nagyobb közösség számára az adventi ablaknyitogatásokat. És bár azóta nem adtunk hírt más attrakcióikról, az önkéntesekből verbuválódott csapat csöppet sem pihent.

Az elmúlt időszakban a következő programokat szervezték meg a gyermekek számára:

  • Farsang Farka Télűző Mulatság,
  • Húsvéti Tojáskeresés,
  • Majális Piknik Party,
  • Portelki Játszós Piknik.

Idén azonban újítottak is, hiszen a gyermekeknek szánt rendezvényeken túl a felnőttekre is gondoltak, így megszervezték talpig zöldben a Szent Patrik Napot, valamint külön a nők számára egy Ladies Night-ot is.

Május végén azonban mégiscsak a gyerekeké a főszerep, így a Dream Team sem hazudtolhatta meg magát, igaz, már nemcsak a gyermekekre, hanem a felnőttekre is gondolt programszervezésekor. Ahogy Budai Lóránt, a város polgármestere a rendezvényről beszámoló posztjában írta, "a szervezők ezúttal gyermeknapi programmal várták a kicsiket és nagyokat. S míg az előbbieknek, többek között arcfestéssel, csillámtetoválással és zsákbamacskával készültek, addig a nagyobbaknak lehetősége volt motorra ülni és azt akár ki is próbálni".

A polgármester a bejegyzésében megköszönte az önkéntesek szerepvállalását:

édesapaként és polgármesterként is hálás vagyok az újabb remek közösségépítő programért!

A kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala