2023.09.30., szombat - Jeromos
Budapest: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Kellemes, kora nyári idő várható, elvétve számíthatunk már csak zivatorokra

frisshirek.hu, 2023. május 31. - 06:30
Kellemes, kora nyári idő várható, elvétve számíthatunk már csak zivatorokra

Éjszaka a gomolyfelhők többsége összeesett, a Dunától keletre többfelé kiderült az ég, azonban a Dunántúl nagyobb része felhősebb maradt. A záporok, zivatarok számossága csökkent, de még reggel is lehet néhány zápor a Dunántúlon. Az északias szél az Alpokalján és az északkeleti megyékben továbbra is élénk marad. Hajnalra általában 10 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet, de a hidegre érzékeny szélvédett északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

 A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között valószínű, az északi szélvédett völgyekben azonban pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán döntően 26 és 28 fok között várható.

Fotó: pexels.com