Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról, ahol természetesen szóbakerült az akkumulátorgyár is.

Kammerer pár kérdésre válaszolt, hivatkozott arra, hogy a gyár már működik, és ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. Balogh viszont emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról többször bebizonyosodott, hogy szinte semmilyen szabályt nem tart be, sőt betemette a monitorozásra való kutakat, amivel mérni lehet a víz minőségét. „Saját monitoring kútjaink lesznek” – mondta Kammerer.

Balogh próbálkozott még kérdésekkel, hogy tud semlegesnek maradni, akkumulátorgyár-párti vagy sem. Kammerer itt megunta a kérdéseket, és nemes egyszerűséggel felállt, leszedte a mikroportokat, és kisétált a teremből, búcsúzóul ezt mondva:

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

Apró megjegyzés Kammerer függetlenségéhez, a polgármesteri avatóján ott volt a Fidesz színe-java, sőt az Ismerős Arcok szolgáltatta a "semleges" hangulatot.

Fotó: Kammerer Zoltán Facebook-oldala