2023.10.03., kedd - Helga
Budapest: 10o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Tuning show és strandfesztivál lesz Békésen

frisshirek.hu | 2023. május 28. - 17:15
Tuning show és strandfesztivál lesz Békésen

Tuning show-t és strandfesztivált szerveznek a Kettős-Körös folyó mentén elhelyezkedő Békés-Dánfokon június 9. és 11. között.

A Dánfoki Üdülőközpont története legnagyobb rendezvényére készül; eredetileg egynapos családi napot akartak szervezni, végül egy országos tuning találkozóval, driftarénával színesített autós szabadtéri rendezvénnyé, egy minden korosztályt megszólító háromnapos fesztivállá nőtte ki magát az ötlet – közölte az MTI-vel Bak Ádám, Németh Ádám és Ökrös Sándor főszervező, ötletgazda.

Németh Ádám elmondta, ezernél több tuningautó érkezhet az előzetes érdeklődések és jelentkezések alapján; közülük szigorú előzetes, informatikai elbírálás alapján a legszebb autókat válogatják be a VIP parkolóba. A driftarénában edzési és gyakorlási lehetőség lesz.

Ökrös Sándor hozzátette: légvárak és extrém vidámpark is lesz. A zenei fesztivál pénteki napja a retro jegyében telik majd, fellép mások mellett az Ámokfutók, a Happy Gangből Cory, Dévényi Tibor, valamint Csordás Tibi a Fiestából. Szombaton modernebb, fiatalosabb zenékkel érkezik a teljesség igénye nélkül G.w.M, Sterbinszky, az AK26, Purebeat és Metzker Viki. Vasárnap családi nap lesz helyi sportegyesületekkel, Rubint Rékával, a programot Nótár Mary zárja.

Fotó: Pixabay, orszagostuningtalalkozo.hu