2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 17o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt egy 71 éves kecskeméti lakos

frisshirek.hu, 2023. május 26. - 07:16
Eltűnt egy 71 éves kecskeméti lakos

Május 25-én hajnali 5 óra körüli időben egy megyeszékhelyi idősotthonból tűnt el a 71 éves Apáti Imre. Tartózkodási helye ismeretlen, a rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Az idős férfi kb. 160 cm magas, vékony testalkatú, haja őszes, járása nehézkes, beszéde nehezen érthető. Időskori demenciában szenved, a nevét viszont meg tudja mondani.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Kecskeméti Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Apáti Imre – 71 éves – kecskeméti lakos eltűnése ügyében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi 2023. május 25-én hajnali 5 óra körül egy megyeszékhelyi idősotthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Apáti Imre kb. 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja őszes, járása nehézkes, beszéde nehezen érthető. Eltűnésekor sötét szabadidőruhát viselt. A férfi időskori demenciában szenved, csak a nevét tudja megmondani, ezért kérjük, hogy megtalálása esetén fokozott empátiával közeledjenek felé.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” zöldszámán (06-80/555-111) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu