2023.09.30., szombat - Jeromos
Budapest: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Könnyedén nyert a KK Ajka női kézilabda csapata

frisshirek.hu, 2023. május 25. - 11:42
Könnyedén nyert a KK Ajka női kézilabda csapata

Az idei szezonban utoljára lépett pályára a KK Ajka női kézilabda csapata, a Lébényi KSZSE ellen. A forduló elejétől a hazaiak domináltak, majd 13 gólos előnnyel nyertek is.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A találkozó első percétől a hazaiak domináltak, és diktálták a tempót. A 7. percben 5-2 volt az állás. A vendég védelem nem tudott mit kezdeni a hazaiakkal, és idővel csak nőtt a különbség. 25. percben 11-4 volt az állás - közölte az ajkaiszo.hu.

Félidőre hat gólos előnnyel mehettek az ajkaiak (13-7). Fordulást követően sem vettek vissza Vida Csengéék, és tovább növelték a két csapat közti különbséget.

A gyakran hibázó vendégek végül 13 góllal kaptak ki az Ajka Városi Sportcentrumban. KK Ajka-Lébényi KSZSE 29- 16. Az ajkai csapat ezzel a sikerével feljött a tabella 3. helyére, de a bronzra pályázó Győri Audi ETO KC U22, valamint a Mosonmagyaróváriakra vár még egy találkozó, így a bakonyi klub pontos helyezése csak május 28-án derül ki.

Fotó: illusztráció / freepik