2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 17o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Hajnalra lecsengenek a csapadékgócok, újra itt a kora nyár

frisshirek.hu, 2023. május 24. - 19:15
Hajnalra lecsengenek a csapadékgócok, újra itt a kora nyár

Szerdán a Dunától keletre lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, arrafelé kialakulhatnak záporok, akár felhőszakadással is kísért zivatarok. Az esti óráktól a gomolyfelhők nagy része összeesik, túlnyomórészt kiderül az ég, de maradhatnak felhős vidékek is. A záporok, zivatarok fokozatosan mindenütt lecsengenek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Csütörtökön országszerte napos, gomolyfelhős idő valószínű, de időnként jobban összeállhatnak a gomolyok. A keleti, délkeleti határra esetleg besodródhat néhány zápor, zivatar.

Az északias szelet napközben több helyen élénk lökések kísérik, de zivatar környezetében átmenetileg viharos lökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.